Bli medlem i Sköllersta Idrottsförening
Ledare till barnpadel
2022-05-25 20:46

Med förhoppning om att kunna starta igång några barngrupper efter våran sommarpadel så söker vi nu ledare.

Är du intresserad av att vara med och leda någon barngrupp, hör gärna av dig till oss. Inga förkunskaper krävs, vi kommer även erbjuda en utbildning längre fram.

Kanske vill du vara med som ledare redan på sommarpadeln för att bli varm i kläderna och få en grund att stå på till hösten.

Kontakta oss på skollerstapadel@gmail.com

Sommarpadel 3-15 år
2022-05-24 10:35

Nu erbjuder vi sommarpadel för barn mellan 3 och 15 år. Kom och prova på och träna på grunderna i padel.

10 onsdagar med start 15 juni kl 17.00-19.00.

Medtag träningskläder, gymnastikskor, padelrack och vattenflaska. Har du inget rack så finns det att låna.

Aktiviteten är gratis. Sista anmälningsdag är 10 juni.

En liten hjälp för vår vaktmästare
2022-05-11 11:18

Hej !

Vi önskar att ni ställer upp målen på hjulen och ställer dom utanför planen efter träning och match. Gäller inte Havet. Detta underlättar klippningen och kritningen avsevärt.

Jan Engman

Ordf.

Anmälan för Lilla Lithellscupen 2022 är öppen!
2022-04-25 18:47

Anmälan är öppen för Lilla Lithellscupen som kommer spelas måndag den 6 Juni.

Cupen spelas 7 mot 7 och det finns klasser för alla barn mellan 10 och 12 år. LLC har länge varit den bästa endagscupen i Sverige och vi hoppas fortsätta utveckla vårt arrangemang med målet att det ska vara en fantastisk fotbollsupplevelse för alla spelare, ledare och åskådare.

Läs mer och gör er anmälan här:

Medlem- och deltagaravgifterna 2022
2022-03-10 06:38

Hej!
idag har medlemsavgifterna och för vissa även deltagaravgifterna skickas ut.

Önskar man familjmedlemskap och inte fått den valmöjligheten så meddela Therese Jakobsson.

Kommer man inte delta i någon aktivitet i Sköllersta IF kan man enkelt välja knappen "jag vill inte vara med" som finns i mejlet och på länken som skickats ut.

Är man inte aktiv men vill stötta föreningen ändå kan man välja att bli Stödmedlem. Anmälan görs här på hemsidan.

Behöver ni komma i kontakt med oss gällande medlemsavgiften/deltagaravgiften så mejla:

tessan_05@hotmail.com

mvh Sköllersta IF