SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Sköllersta Idrottsförening
Bli medlem i Sköllersta Idrottsförening
BLI MEDLEM
A-Lag Herr
Köp SIF:s uppsittarlotter hos Annelies blommor & återbruk!
2022-12-15 16:03, A-Lag Herr

Julen närmar sig med stormsteg, och som traditionen gör gällande så smygstartar den med Bingolottos Uppesittarkväll fredag den 23:e december.


Sköllersta IF säljer numera sina lotter hos den eminenta butiken Annelies blommor & återbruk. Butiken är belägen intill Circle K i Kävesta och är väl värd ett besök för att både fynda de sista julklapparna, och införskaffa dina alldeles egna uppesittarlotter. Men gör det innan de tar slut!


Öppettider Annelies blommor & återbruk 

Mån-tors 15-18

Fre 14-18

Lör 10-14

 

God Jul och Gott Nytt År

Önskar Sköllersta IF!

Clubdagar på Inter sport
2022-09-25 18:55

Hej på er!

Mellan den 23/9 - 2/10 har vår samarbetspartner Intersport 25% på allt i butik och på intersport.se, ett perfekt läge att köpa det ni behöver för höstens alla aktiva dagar.

När du handlar på Intersport är du samtidigt med och stöttar vår förening. För du har väl valt att stötta vår förening lite extra under ”Mina sidor”?

Detta gäller för dig som redan är eller blir Clubmedlem hos Intersport.

Läs mer i bifogad fil och återkom om ni har frågor eller funderingar!

Utredning om discgolfbana
2022-09-23 07:46

Sköllersta IF har fått ett stöd från Leader avseende utredning om att bygga en discgolfbana i Sköllersta. 

Vi håller på och för diskussioner med markägaren (kyrkan), Länsstyrelsen, Hallsbergs kommun och den som har jaktarrendet på marken. När det är klart ska vi genomföra en utredningen om det finns möjligheter att anlägga en discgolfbana. När utredningen är klar förhoppningsvis under 2022 alternativt i början av 2023 så kommer Sköllersta Ifs styrelse att ta ett beslut om vi skall göra detta projekt eller inte.

Vi vet att det finns ett intresse för att få till en bana därför har vi tagit beslut om att utreda möjligheten till att bygga en i anslutning till Sköllervallen.

Intressenter för en discgolfbana kan höra av sig till Patrick Andersson 070-5856575, vi kommer att behöva både ideellt arbetande samt sponsorer för att få till en byggnation av discgolfbanan. 

Fantastiska nyheter
2022-08-29 20:13
Fantastiska nyheter

Sköllersta IF har blivit beviljade stöd från Leader! 

 

Det gör att vi under närmaste året kommer att göra följande:

-Utegym
-Boulebana
-Uteservering
-Tillbyggnad av omklädningsrum med förråd
-Lekplats

Tanken är att utveckla Sköllervallen ytterligare så att vi får fler som idrottar och umgås på Närkes vackraste idrottsplats.

Vi behöver hjälp för att slutföra detta och önskar att de som vill hjälpa till kontaktar vår ordförande, Jan Engman 070-668 97 11 eller vår kassör Patrick Andersson 070-5856575. All hjälp är välkommen allt från några enstaka timmar till större arbetsinsatser. En stor del av projektet består av ideellt arbete. Du behöver inte vara professionell hantverkare för att hjälpa oss.

Tillsammans gör vi Sköllersta bättre.

Sköllersta IF

Patrick Andersson

Lilla Lithellscupen
2022-06-02 20:02

Efter två års uppehåll är det på måndag återigen dags för Sköllersta IF:s stora ungdomsfotbollscup Lilla Lithellscupen att gå av stapeln. Cupen håller på mellan 08:00 och 17:00, och under hela dagen beräknas det komma två-tretusen besökare till Sköllervallen.

Vi vill därför förbereda boende i området på ökad trafik, och vi har gjort vårt bästa för att sprida ut information om var det är okej att parkera. Förutom uppe på Sköllervallen så har parkering erbjudits vid skolan, affären och kyrkan.

 

Hoppas alla Sköllestabor kan ha överseende med detta, och att vi får en lyckat dag på Sköllervallen!

 

Sköllersta IF

Ledare till barnpadel
2022-05-25 20:46

Med förhoppning om att kunna starta igång några barngrupper efter våran sommarpadel så söker vi nu ledare.

Är du intresserad av att vara med och leda någon barngrupp, hör gärna av dig till oss. Inga förkunskaper krävs, vi kommer även erbjuda en utbildning längre fram.

Kanske vill du vara med som ledare redan på sommarpadeln för att bli varm i kläderna och få en grund att stå på till hösten.

Kontakta oss på skollerstapadel@gmail.com

BLI MEDLEM
Nyheter från vår verksamhet
 
Våra sponsorer