SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Sköllersta Idrottsförening
A-Lag Herr
Ramil Ghreibo till Sköllersta IF - "Hoppas bidra med ett gäng mål"
2023-12-24 15:29
Ghreibo, Ramil.

Ho, ho, here we go!

 

Läge att pausa Kalle och grytdoppning, för nu presenterar Sköllersta IF sitt första nyförvärv inför säsongen 2024. Här har ni honom. Årets julklapp, Ramil Ghreibo.

 

Motalasonen Ramil startade karriären i BK Zeros, men redan som 17-åring debuterade han i Division 1 för ortens gigant, Motala AIF. För den närkingska publiken presentera han sig dock 2018 när han anslöt till IFK Kumla i Division 3, och alldeles särskilt när han året därpå var högst bidragande till klubbens avancemang till Division 2. 

 

- Det känns väldigt kul och spännande. "Karre" hörde av sig och presenterade upplägget om att få ingå i en ledarroll och försöka ta tillbaka Sköllersta till Division 5, vilket jag tror är möjligt om vi får ihop laget. Att kombinera ledarroll och samtidigt spela blir en ny erfarenhet och något som jag ser fram emot. Jag hoppas och tror att jag ska kunna bidra med många poäng och framförallt ett gäng mål, säger Ramil Ghreibo.

 

Nu återförenas Ghreibo alltså med Karzan som han stötte på för första gången i ÖSK Söder för snart två år sedan. De klickade direkt, och Ramil klockade in på imponerande tjugo kassar när säsongen var över.

 

- För mig är Ramil en fantastisk person och fotbollsspelare som har många fina egenskaper. Han är en hårt arbetande forward som passar väldigt bra in i mitt spelsystem. Jag har haft honom en säsong i Division 4 och då stod han för tjugo mål i serien. kommer bidra med väldigt mycket båda på planen och runtomkring, nu får han ju dessutom en större roll än sist jag hade honom som spelare. Jag är väldigt nöjd att Ramil valde Sköllersta, och ser fram emot att få köra igång, säger Sköllersta IF:s nya huvudtränare Karzan Hassan.

 

FAKTARUTA

 

Namn: Ramil Ghreibo 

Ålder: 29 år

Familj: Min fru Sarah och dotter Astrid, väntar även en liten pojke i april

Studier: Studerar till socionom

Tidigare klubbar: BK Zeros (moderklubb), Motala AIF, Borens IK, LSW IF, IFK Kumla, ÖSK Söder och Stene IF

Favoritlag: Real Madrid 

Favoritspelare: Cristiano och Bellingham

Fritidsintresse: Kolla på fotboll

Bästa fotbollsminne: När vi vann Division 3 med IFK Kumla. Vi hade ett grymt gäng sköna grabbar som var vassa ihop!

 

Starkt välkommen till SIF, Ramil!

 

God Jul!


Nyhetsarkiv
2023-08-20 11:47
2023-05-28 19:23
2022-09-28 21:32
2022-08-09 15:19
2022-05-06 10:06
2022-03-01 10:45
 
Våra sponsorer