SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Sköllersta Idrottsförening
Sköllersta IF
4 - 1
Hidingsta IK
Sköllersta IF4 - 1Hidingsta IK

  INFORMATION
  REFERAT

Matchstart:sön 10 december, 16:30
Plats:Kumlahallen
Tävling:
Matchnummer: 121001025
Samling:15:30
A-Lag Herr
Referat: Sköllersta IF - Hidingsta IK
SIF-seger i Kumlahallen - Båthman tvåmålsskytt
2023-12-11 20:52, A-Lag Herr
Gunnarsson, Tom - Båthman, Simon - Andersson, Albin.

Under söndagseftermiddagen var Sköllersta IF igång igen med ny hemmamatch i Division 2. Till följd av att hemmakastellet Alléhallen hade ockuperats av Östansjö IF:s pingisverksamhet, fick matchen förläggas till idrottsbunkern Kumlahallen. Något av en hemmaborg för SIF vars matchdelegation denna lilla domssöndag 
bestod av inte mindre än nio mer eller mindre kumlabördiga individer. Succérecept? Vi känner åtminstone lite lätt på det.

 

Gäster för dagen var Hidingsta IK, som efter att ha blivit fråntagna tre poäng från en tidigare match, gick in i det här mötet som delad seriejumbo.
Tidigt in i matchen såg det ut som att hemmalaget skulle göra sitt för att förankra HIK i tabellbotten, när Albin Andersson med blott fyra minuter spelade nickade in ledningsmålet efter egen ribbretur. Därefter slog SIF av på takten betänkligt, och kunde senare i halvleken se Hidingsta väl enkelt leta sig fram till en kvittering. En svag första halvlek till ända och Sköllersta behövde ta sig i kragen för att få ut något vettigt av den andra.

 

Kragar greppades och det var ett betydligt mer hemmalag inspirerat som inledde den andra akten med att nästintill omgående ta tillbaka ledningen genom en nättaksmörsare från Tom Gunnarsson. En ledning som Simon Båthman tätt därpå kunde utöka med en projektil till frispark, och sedermera dryga ut ytterligare efter en nätt liten slipsrundning. 4-1 och dagsverket gjort. Gott så.

 

Den här veckan återvänder Sköllersta IF till Alléhallen när man på söndagskvällen går upp mot obesegrade FK Bosna. Thriller att vänta. Avspark 20:00.

 

Till dess.

Sköllersta IF 4 - 1 (1-1)

Futsal Division 2, Omgång 5

Söndag den 10:e november 2023 klockan 16:30

I Kumlahallen, Kumla 

 

MATCHFAKTA

 

4 1 - 0 Albin Andersson (Edison Aliji)

14 1 - 1 Spelmål

22 2 - 1 Tom Gunnarsson (Jakob Stenman)

26 3 - 1 Simon Båthman, frispark direkt i mål

29 4 - 1 Simon Båthman (Albin Andersson)

 

LAGET

 

77. Samet Burgaj (MV)

-----

12. Jakob Stenman

9. Edison Aliji

18. Oliver Johansson

25. Albin Andersson 

-----

10. Pontus Hultin 

97. Simon Båthman

21. Tom Gunnarsson 

3. Simon Dahlberg (K)

-----

23. Markus Dahlberg (spelade)


<< Tillbaka

 
 
Våra sponsorer