SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Sköllersta Idrottsförening
A-Lag Herr
Glanshammars IF
2 - 3
Sköllersta IF
Glanshammars IF2 - 3Sköllersta IF

  INFORMATION
  REFERAT

Matchstart:tor 30 november, 20:45
Plats:Lillåhallen
Tävling:
Matchnummer: 121001017
Samling:19:45
SIF vände 0-2 till 3-2 - Båthman matchhjälte
2023-12-02 12:59
Stenman, Jakob - Johansson, Oliver - Båthman, Simon.

RE MON TA DA

 

Under torsdagskvällen bjöds det upp till dans i Lillåhallen, när Glanshammars IF tog emot Sköllersta IF. Lillåhallen som SIF inte besökt sedan 2009 när Mikael Lithell och Joel Andreasson prickade in varsin tripletta när kadettlaget krossade Lillån FK med 9-1. Sedan dess har mycket vatten runnit under de berömda broarna. Oliver Johansson har lärt sig gå och prata, och Glanshammars IF har blivit SIF:s mesta konkurrent, lika mycket på gräs som på parkett.

 

Matchen drog igång och det var ett väldrillat Glanshammar som inledde starkast, och som med sin positivt primitiva spelidé lyckades skada SIF med två tidiga mål. Tufft underläge, men bortalaget studsade tillbaka, och i mitten av den första halvleken både reducerade och kvitterade man inom loppet av två minuter. Johansson, Stenman och Sköllersta var tillbaka.

 

Därefter serverades publiken en böljande match där både lagens slipsar fick jobba på ordentligt, men kanske var det Samet som fick stå för de allra svettigaste aktionerna. Några fler mål skulle det dock

inte bli innan SIF tog time out med nittio sekunder kvar att spela. Efter en knapp minuts konfererande koms det fram till att man tidsnöden till trots skulle hinna jobba sig fram till ett eller ett par lägen. Så med trettio sekunder uppstod ett sådant när Simon Båthman fick tag på bollen i en central position en bit in på GIF:s planhalva. "Lets have a crack eh" tänkte Simon och snärtade iväg en missilliknande tåpaj. Nätrassel. 3-2, och "RE-MON-TA-DA" skanderades från den glesbemannade SIF-sektionen. Glanshammar fick ytterligare en målchans i spel 5 mot 4, men SIF höll tätt hela vägen in på slutvissla. Tre tunga hem till idylliska.

 

Nästa vecka är det dags för ny hemmamatch, men på grund av bordtennis-event i Alléhallen så förläggs matchen till SIF:s andra hem, Kumlahallen. Speldatum söndag den tionde december och matchstart 16:30. För motståndet står "Den Gula Maskinen", Hidingsta IK.

 

Till dess.

Glanshammars IF - Sköllersta IF 2 - 3 (2-2)

Futsal Division 2, Omgång 4

Torsdag den 30:e november 2023 klockan 20:45

I Lillåhallen, Örebro 

 

MATCHFAKTA

 

5 1 - 0 

7 2 - 0 

11 2 - 1 Oliver Johansson (Edison Aliji)

12 2 - 2 Jakob Stenman (Oliver Johansson)

39 2 - 3 Simon Båthman (Jakob Stenman)

 

LAGET

 

77. Samet Burgaj (MV)

-----

12. Jakob Stenman

9. Edison Aliji

18. Oliver Johansson

23. Markus Dahlberg 

-----

10. Pontus Hultin 

97. Simon Båthman

21. Tom Gunnarsson 

3. Simon Dahlberg (K)

-----

64. Andreas Karlsson (spelade ej)


<< Tillbaka

 
 
Våra sponsorer