SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Sköllersta Idrottsförening
A-Lag Herr
Sköllersta IF
5 - 3
Ervalla SK
Sköllersta IF5 - 3Ervalla SK

  INFORMATION
  REFERAT

Matchstart:lör 11 mars, 10:15
Plats:Allvallen, Konstgräs
Tävling:
Matchnummer: 121904001
Samling:09:00
Målkalas när SIF vann årets första tävlingsmatch
2023-03-14 22:46
National Lampoons Christmas Vacation. Bakre fr v: Sebastian Lindblad, Carl Linderum, Gustaf Axelsson. Främre fr v: Alexander Hjelm, Albin Björnram.

Radiotystnad; över.
Förståelsen är stor för er som oroligt hört av er för att kolla läget, om kontot cyberhackats eller rentav gått ur tiden. Redaktionen kan nu med varm hand lugna massorna och svepa bort diverse farhågor. Vi är tillbaka.

 

Vi kickstartar fotbollssåret 2023 med att delge informationen om att tävlingssäsongen såväl som trepoängsräknaren är igång. Detta i och med 5-3-segern hemma mot Ervalla SK i premiären av Distriktscupens gruppspel i lördags.

 

Hemmalaget inledde matchen på ett dominerande vis, och det dröjde inte alltför lång tid innan underläget via Ervallas bonusstraff hade vänt till komfortabel SIF-ledning. Målskyttar i turordning Albin Björnram, Carl Linderum och Alexander Hjelm. Målchanserna stod som Shimano-spön i backen, men siffrorna stannade vid 3-1 när pausvisslan ljöd.

 

I den andra halvleken gjorde båda lagen förändringar, som med facit i hand mest gynnade bortalaget. Med en nyfunnen energi klev ESK framåt och hittade fram till två mål på kort tid. Likaläge, 3-3.
Butiken som borde ha varit stängd sedan länge var där och då allt annat än det. 

 

Men SIF hade en sista växel att peta i, och under matchens småtimmar fick man utdelning. Pang-pang sa det så hade både Gustaf Axelsson och Sebastian Lindblad skrivit in sig i målprotokollet inom loppet av en minut. 5-3. Jalusi ned.

Tre poäng bärgade vilket var huvudmålet för dagen, men bortsett resultatet så kunde SIF-supportrarna glädjas åt fina insatser dagens två nyförvärv och tävlingsdebutanter. Detta i Jonathan Björk som bidrog med ett stadigt dagsverke från mittbacksposition och Hugo Worreby som även han tog för sig, och kunde i slutändan räkna hem två assist från sin vänsterkant. SOM ni vill ta del av dessa herrars spelarpresentationer inom kort.

 

Cupen rullar vidare, och på söndag ställs Sköllersta IF mot Division 7-laget Vretstorps IF på Allévallens konstgräs i Hallsberg. Matchstart 14:15.

 

Till dess.

Sköllersta IF - Ervalla SK 5 - 3 (3-1)

Distriktscupen Grupp 4, Omgång 1

Lördag den 11:e mars klockan 10:15

På Allévallens konstgräs, Hallsberg

 

MATCHFAKTA

 

1 0 - 1 Bonusstraff

11 1 - 1 Albin Björnram (Hugo Worreby)

18 2 - 1 Carl Linderum (Hugo Worreby)

27 3 - 1 Alexander Hjelm (Carl Linderum)

53 Gult kort ESK:s Nr 9

58 3 - 2 Spelmål

65 3 - 3 Spelmål

88 4 - 3 Gustaf Axelsson (Albin Björnram)

89 5 - 3 Sebastian Lindblad (Albin Björnram)

89 Gult kort ESK:s Nr 12

 

STARTELVA

 

1. Emil Daagh (MV)

-----

17. Jonathan Björk

3. Simon Dahlberg (K)

2. Henrik Montén

-----

8. Carl Linderum

9. Pontus Hultin

10. Markus Dahlberg

13. Hugo Worreby

-----

18. Alexander Hjelm

22. Gustaf Axelsson

15. Albin Björnram

 

ERSÄTTARE

 

11. Philip Carlsson Lidner (spelade)

19. Thom Morgan (spelade)

21. Sebastian Lindblad (spelade)

23. Andreas Karlsson (spelade ej)

66. Joel Dahlberg (MV, spelade ej)


<< Tillbaka

 
 
Våra sponsorer