SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Sköllersta Idrottsförening
Sköllersta IF
3 - 1
Stene IF
Sköllersta IF3 - 1Stene IF

  INFORMATION
  REFERAT

Matchstart:sön 12 november, 15:00
Plats:Alléhallen
Tävling:
Matchnummer: 121001002
Samling:14:00
A-Lag Herr
Referat: Sköllersta IF - Stene IF
Hemmaseger i SIF-derbyt - Johansson med doppietta
2023-11-12 23:03, A-Lag Herr
Johansson, Oliver & Gunnarsson, Tom

SERIEPREMIÄRVIKTORIA


Under söndagseftermiddagen kickades futsalsäsongens seriespel äntligen igång i hemmakastellet Alléhallen. För motståndet stod Åbytorps stolthet Stene IF. Stene som kliver in i säsongen som nykomlingar efter att nästintill ha gått rent i Division 3 ifjol. Hedersomnämnande till registan Mikael Loön som gjorde en säsong i SIF-dressen vintern 17/18.

Hemmalaget fick en smakstart när Edison Aliji redan efter tre minuter vickade sig igenom och hittade fram till Oliver Johansson som på något sätt lyckades lirka in bollen mellan stolpe och bortaslips. Tidig 1-0-ledning alltså, och drygt halvvägs in i den första halvleken tog Tom Gunnarsson chansen att utöka ledningen. Tom som alltid har en eller ett par motläggsfinter i sig, och att fånga upp sina egna returer nära till hands, så när han lyckas kombinera de båda så slutar det allt som oftast i säregna underverk. Damm upp i nättaket, 2-0.

 

Därefter tappades besinningen något i bortalägret och korten duggade tätt. Något mer väsen än så tilläts de väl inte direkt att göra av sig, men trots det kämpade de sig till en reducering i slutskedet av den andra halvleken. Onödigt spännande ur Sköllersta-synvinkel då man känt sig haft kontrollen matchen igenom. Men så i matchens sista sekvens ställde man om på ett forcerande Stene, och efter några sekunder av funderande på vilket dansnummer han skulle dra ur hatten den här gången, valde Oliver till slut att skicka in 3-1. Matchen slut.

 

Fint sätt att avsluta veckan med en trepoängare, men kommande vecka är det onsdag som står som matchdag. Mittwoch. 21:00 i Mellringehallen när FC Assyriska står som värd.

 

Till dess.

Sköllersta IF - Stene IF 3 - 1 (2-0)

Futsal Division 2, Omgång 1

Söndag den 12:e november 2023 klockan 15:00

I Alléhallen, Hallsberg

 

MATCHFAKTA

 

3 1 - 0 Oliver Johansson (Edison Aliji)

11 2 - 0 Tom Gunnarsson

15 Gult kort Stenes Nr 21

17 Gult kort Stenes Nr 77

18 Gult kort Stenes Nr 18

27 Gult kort Simon Dahlberg

34 Gult kort Stenes Nr 4

36 2 - 1 Spelmål

40 3 - 1 Oliver Johansson (Tom Gunnarsson)

 

LAGET

 

77. Samet Burgaj (MV)

-----

12. Jakob Stenman

97. Simon Båthman

18. Oliver Johansson

3. Simon Dahlberg

-----

21. Tom Gunnarsson 

9. Edison Aliji

64. Andreas Karlsson

-----

66. Joel Dahlberg (MV, spelade ej)


<< Tillbaka

 
 
Våra sponsorer